Äventyrsgolf Skåne

Äventyrsgolf i Höör med närheten till Skånes Djurpark

Välkommen att spela äventyrsgolf i Höör hos oss på Grottbyns Camping. En värld av skoj och äventyr mitt i naturen! Upptäck spänningen med vår sprillans nya äventyrsgolf i Skåne, som ger dig en unik och underhållande golfupplevelse. Beläget i hjärtat av Skåne och granne med den populära Skånes Djurpark, är Grottbyn den perfekta utflykten för hela familjen.

 

Äventyrsgolf i Skåne för hela familjen, unga som äldre

Vår nya äventyrsgolfbana i Höör är en pärla för både unga och äldre äventyrare. Med utmanande hinder och fantasifullt designade hål tar vi med dig på en resa genom spännande landskap och sagolika världar. Njut av den harmoniska skogen och den fridfulla omgivningen medan du tar svingarna på vår nya äventyrsgolfbana i Skåne.

Kombinera äventyrsgolf i Höör med andra aktiviteter

Grottbyn är en plats där äventyr möter avkoppling. Med närheten till Skånes Djurpark kan du enkelt kombinera din äventyrsgolf i Höör med en dag full av spännande möten med djur från hela världen. När dagen går mot sitt slut, kan du återvända till ditt boende och fortsätta njuta av den rofyllda atmosfären.

 

Äventyrsgolf i Skåne kombinerat med boende nära Skånes Djurpark

För de som önskar en längre vistelse har vi övernattningsmöjligheter som skapar en perfekt balans mellan äventyr, natur och komfort. Våra bekväma boenden gör din vistelse hos oss till en minnesvärd upplevelse. Vakna upp till fågelkvitter och den friska doften av skogen, redo att utforska allt som Grottbyn har att erbjuda.

 

Äventyrsgolf i Höör – En rolig aktivitet för alla åldrar

Oavsett om du är en ivrig äventyrsgolfare, en familj som söker rolig aktivitet eller någon som helt enkelt vill fly vardagens stress, så väntar äventyrsgolfen i Höör på Grottbyn i Skåne på att välkomna dig till en oförglömlig upplevelse. Boka din vistelse hos oss idag och låt äventyret börja!

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.