Äventyrsgolf på Grottbyns Camping

;

Nu har äntligen mittskånes första äventyrsgolfbana öppnat!

I samband med byggnation av banan har vi byggt en helt ny kiosk där det kommer att säljas Ottos kulglass, korv ifrån skräddarens, toast, paninis och kaffe.

Äventyrsgolfbanan har 12 stycken hål och är omringad av en hage där det går minishetlandsponnyer och miniåsnor som hejar på er medan ni spelar!…

Äventyrsgolf är den perfekta blandningen mellan vanlig golf och minigolf och innehåller banor med olika teman, bunkrar, hinder och utsmyckningar.
Banorna påminner om vanliga, stora golfbanor, men med skillnaden att det är puttavstånd till alla hål.

Spelregler:

 1. Varje spelare löser egen klubba och boll. Spelarna bör ha olika färg på bollen, så att man lättare särskiljer sina slag.
 2. Max 7 slag per bana.
 3. Alla spelare slår ut sitt första slag, där den spelare vars boll ligger närmast hål fortsätter att slå sitt andra slag. Skulle några bollar krocka ingår detta i spelet.
 4. Om bollen spelas av banan tas bollen upp på banan där den spelades ut. Ett pliktslag räknas till i protokollet.
 5. Om bollen spelas ned i sandbunker eller i ruffgräs spelas bollen vidare därifrån och inget pliktslag räknas.
 6. Om bollen ligger nära kant er liknande objekt får bollen flyttas ut ett klubblad.
 7. Utslag sker i linje eller bakom gul markering
 8. Flaggorna ska alltid sitta kvar i hål.
 9. Stå aldrig bakom den som slår.
 10. Användning av högklackat samt rökning på området är förbjuden
 11. Banorna ska spelas med putter och minigolfboll.
 12. Se spelinstruktionerna på hur varje bana spelas
 13. Vid spelets slut räknas antalet slag samman och den spelare med minst antal slag har vunnit.
  OBS!! Vill man tangera banrekord spelas ALLTID spelväg 1!

Pris: 90 kr för vuxna 60 kr för barn.

Äventyrsgolf i Höör med närheten till Skånes Djurpark

Välkommen att spela äventyrsgolf i Höör hos oss på Grottbyns Camping. En värld av skoj och äventyr mitt i naturen! Upptäck spänningen med vår sprillans nya äventyrsgolf i Skåne, som ger dig en unik och underhållande golfupplevelse. Beläget i hjärtat av Skåne och granne med den populära Skånes Djurpark, är Grottbyn den perfekta utflykten för hela familjen.

Kombinera äventyrsgolf i Höör med andra aktiviteter

Grottbyn är en plats där äventyr möter avkoppling. Med närheten till Skånes Djurpark kan du enkelt kombinera din äventyrsgolf i Höör med en dag full av spännande möten med djur från hela världen. När dagen går mot sitt slut, kan du återvända till ditt boende och fortsätta njuta av den rofyllda atmosfären.

Äventyrsgolf i Skåne kombinerat med boende nära Skånes Djurpark

För de som önskar en längre vistelse har vi övernattningsmöjligheter som skapar en perfekt balans mellan äventyr, natur och komfort. Våra bekväma boenden gör din vistelse hos oss till en minnesvärd upplevelse. Vakna upp till fågelkvitter och den friska doften av skogen, redo att utforska allt som Grottbyn har att erbjuda. Kontakta oss redan idag för att boka din vistelse.

Äventyrsgolf i Skåne för hela familjen, unga som äldre

Vår nya äventyrsgolfbana i Höör är en pärla för både unga och äldre äventyrare. Med utmanande hinder och fantasifullt designade hål tar vi med dig på en resa genom spännande landskap och sagolika världar. Njut av den harmoniska skogen och den fridfulla omgivningen medan du tar svingarna på vår nya äventyrsgolfbana i Skåne.

Tack till våra sponsorer

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

Reception  08:00 - 21:00 varje dag.
Kiosken 11:00 - 20:00 varje dag.

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.