Om oss

Driver Grottbyn Skånes Djurparks Camping gör familjen Eriksson, Edith & Niclas med vuxna barnen Emma & Filip

Öppettider

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande: 
Camping efter 14.00 
Stugor och Grottboende efter 15.00

;

Här finns Grottbyn

​Vår camping ligger cirka 2 km norr om Höör i den vackra lövskogen med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat.

​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger bl.a. Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Ytterligare tips kan ses på Höörs turistförenings​hemsida.

​Från vårt centrala läge kan man snabbt komma till alla Skånes sevärdheter – för att inte tala om Danmark och København. I vår närhet finns vandringsleder, ljuvliga badplatser och fiskesjöar och så ligger vi vägg i vägg med Skånes Djurpark, endast 5 minuters promenad bort!

Upplevelse mitt i Skåne

Det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda ett ställe till er besökare som ligger så perfekt mitt i Skåne. Förutom allt spännande som finns i mittskåne så är närheten till så mycket annat att uppleva unikt.

Vare sig du vill göra en dagsutflykt till härliga Helsingborg på västkusten, mysiga Kivik på östkusten eller vackra Ystad på sydkusten så tar du dig dit på mindre än en timme. Eller varför inte sätta sig på tåget i Höör och efter mindre än 90 minuter kliva av i Köpenhamn?!

På gångavstånd (1,5 km) finns dessutom en bad – och fiskesjö.

Vi hoppas och tror att vi kan göra denna camping i Skåne till något extra. Vi vill att ni alltid ska känna er välkomna och att ni alltid ska kunna få ut just det Ni söker av er ledighet.

Hos oss kan man bo i egen husvagn/husbil/tält eller hyra ett rum i en grotta eller bo i en av våra mysiga campingstugor.

Gratis Wi-fi finns tillgängligt på större delar av området. Fråga efter kod i receptionen.
Vi har öppet året runt alla dagar!

​Varmt välkomna!​​

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider påsk:

Torsdag 12.00 – 17.00
Fredag 10.00 – 17.00
Lördag 10.00 – 17.00
Söndag 11.00 – 15.00
Måndag 10.00 – 13.00

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.