Boende Höör

Boende i Höör – Upptäck grottbyns camping nära Skånes Djurpark

Välkommen till Grottbyn, boende i Höör och en plats som erbjuder en perfekt balans mellan avkoppling och äventyr. Om du letar efter ett boende i Höör nära Skånes Djurpark, är Grottbyn den ultimata destinationen för dig. Campingen ligger i en naturskön miljö där du kan koppla av, njuta av frisk luft och samtidigt vara nära spännande aktiviteter och sevärdheter.

 

Varierat boende i Höör för alla behov

På Grottbyn i Höör erbjuder vi varierade boendealternativ som passar alla behov. Oavsett om du föredrar att campa med tält eller husvagn, eller om du önskar bekvämligheten av en stuga eller rum, har vi något för dig. Våra campingtomter är rymliga och natursköna, medan våra stugor är utrustade med moderna faciliteter för en bekväm vistelse. Med våra boende i Höör kan du välja det boendealternativ som passar dig bäst och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner.

Med boende i Höör kan du Utforska Skånes Djurpark och omgivningarna

Att bo på Grottbyn i Höör innebär att du har närheten till en av Skånes främsta attraktioner – Skånes Djurpark. Ge dig ut på en spännande resa genom parken och upplev den fantastiska djurvärlden. Du kan också utforska de omgivande områdena genom vandring, cykling eller promenader. Med boende i Höör kan du upptäcka den vackra naturen, de historiska platserna och njut av allt som Grottbyn i Höör har att erbjuda.

 

Familjevänligt boende i Höör – Camping med aktiviteter för alla

Grottbyn är inte bara en camping med boende i Höör, det är också en plats för familjen att skapa minnen och ha kul tillsammans. På campingen i Höör erbjuder vi en rad aktiviteter för alla åldrar. Barnen kan njuta av lekplatser och organiserade aktiviteter medan vuxna kan koppla av i lugn och ro. Det finns något för alla, oavsett om du är ute efter äventyr eller avkoppling.

 Boka din campingupplevelse och boende i Höör på Grottbyn idag och upplev allt det fantastiska som Skåne har att erbjuda. Njut av naturen, utforska Skånes Djurpark och skapa minnen för livet. Välkommen till Grottbyn – din perfekta bas för en spännande campingsemester i Skåne!

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.