Boende Skånes djurpark

Boende vid Skånes Djurpark – Upplev en spännande vistelse nära naturen

Skånes Djurpark är inte bara ett fantastiskt resmål för djurälskare, det är även en plats där du kan njuta av en minnesvärd vistelse mitt i naturen. I Höör hittar du boende som tillhör Skånes Djurpark. Här kan du uppleva den perfekta kombinationen av spännande djur, avkoppling och en genuin närhet till den vackra skånska naturen.

 

Välj din perfekta boendeform vid Skånes djurpark

Oavsett om du föredrar att campa med tält, husvagn, husbil eller om du föredrar bekvämligheten i en stuga eller hyra rum, har Grottbyn på Skånes Djurpark det perfekta boendet för dig. Campingen erbjuder generösa och natursköna platser där du kan slå upp ditt eget läger och vara omgiven av den lugna atmosfären. För de som önskar mer bekvämlighet erbjuder rummen och stugorna moderna faciliteter och bekvämligheter för en avkopplande vistelse.

Utnyttja närheten till Skånes Djurpark

Boendet vid Skånes Djurpark ger dig inte bara möjlighet att vara nära naturen, utan också att vara inom bekvämt avstånd till en av Skånes mest populära turistattraktioner. När du är färdig med att utforska de vilda djuren i parken kan du återvända till din bekväma campingplats, stuga eller rum och fortsätta njuta av den avkopplande atmosfären.

 

Aktiviteter för hela familjen med boende vid Skånes djurpark

Utöver den spännande djurparken finns det också ett brett utbud av aktiviteter som passar både barn och vuxna. Campingen erbjuder lekplatser, vandringsleder och cykelvägar som låter hela familjen upptäcka den omgivande naturen. I närheten ligger även badplatser och fiskesjöar.

 Oavsett om du letar efter en avkopplande semester mitt i naturen eller en spännande upplevelse för hela familjen är boendet vid Skånes Djurpark den perfekta utgångspunkten. Boka din vistelse idag och skapa minnen som varar för livet!

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.