Camping Skåne, Höör

Upptäck camping i Skåne på Grottbyns camping

Välkommen till Grottbyn i Höör, en camping i Skåne som erbjuder en unik och naturskön upplevelse i hjärtat av Skåne. Hos oss kan du njuta av den vackra skånska naturen samtidigt som du har närheten till spännande aktiviteter och sevärdheter. Ta med dig tält, husvagn, husbil eller hyr stuga eller rum hos oss och upplev campinglivet på bästa sätt hos oss på campingen i Skåne. 

 

Grottbyns camping – Camping i Höör i närheten av Skånes djurpark

Grottbyns camping i Höör är det perfekta valet för att bo nära Skånes djurpark och ta del av det nordiska djurlivet. Vår campingplats erbjuder en bekväm och naturnära upplevelse där du kan utforska Skåne i sin helhet. Med en mängd olika campingmöjligheter att välja mellan kan du hitta det perfekta stället att slå upp ditt tält, parkera din husbil, hyra en stuga eller varför inte hyra ett rum. Vakna upp till ljudet av naturen och njut av den vackra omgivningen, allt på bekvämt gångavstånd från Skånes djurpark. Ge dig själv och din familj en campingupplevelse utöver det vanliga vid Grottbyns camping i Höör. 

Camping i Skåne – Njut av bekväma boendemöjligheter på Grottbyns camping i Höör

Vi strävar efter att göra din campingupplevelse så bekväm som möjligt. På Grottbyns camping i Skåne har vi moderna faciliteter och bekvämligheter för att säkerställa en trevlig vistelse. Du har tillgång till rena toaletter, duschar, tvättstuga och kök där du kan laga dina egna måltider. Vi vill att du ska känna dig som hemma, även när du är på campingsemester hos oss på grottbyns camping i Skåne.  

 

Äventyret väntar på Grottbyns Camping – Camping i Höör

På Grottbyns camping i Höör och på Skånes djurpark väntar äventyret runt varje hörn. Upplev det nordiska djurlivet, delta i spännande aktiviteter och skapa minnen för livet under din camping i Skåne. Efter en dag full av upplevelser kan du återvända till Grottbyns camping och njuta av en fridfull kväll i naturen, mitt i hjärtat av Skåne. Låt Grottbyns camping i Höör bli din egen sagovärld och låt äventyren ta dig med på en resa du aldrig kommer glömma! 

Boka din campingplats, stuga eller rum på Grottbyn i Höör idag och upplev en unik campingupplevelse i Skåne. Njut av naturen, utforska Skånes Djurpark och skapa minnen för livet. Välkommen till Grottbyn – din bas för en oförglömlig campingsemester i Skåne! 

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.