Campingstugor Skåne

En bekväm och avkopplande vistelse i Skåne med våra campingstugor

Välkommen till Grottbyn i Höör, en camping i Skåne som erbjuder en fantastisk vistelse i våra bekväma campingstugor. Om du letar efter en avkopplande semester mitt i naturen, är våra campingstugor på grottbyn i Skåne det perfekta valet. Med närheten till Skånes Djurpark kan du kombinera en unik naturupplevelse med komfort och bekvämlighet.

 

Moderna campingstugor i Skåne med allt du behöver

Våra campingstugor i Skåne är utformade för att ge dig en bekväm och avkopplande vistelse. Varje stuga är utrustad med moderna faciliteter, inklusive ett fullt utrustat kök, badrum och bekväma sovplatser. Efter en dag fylld med spännande upplevelser i Skånes Djurpark kan du koppla av i ditt eget privata utrymme och njuta av lugnet och naturen runt omkring.

Njut av närheten till Skånes Djurpark

Våra campingstugor och i Skåne ligger bara en kort promenad från Skånes Djurpark, vilket gör det enkelt för dig att utforska och njuta av allt som parken har att erbjuda. Ta en morgonpromenad till parken och upplev den fantastiska mångfalden av djurarter, eller besök under dagen och delta i spännande aktiviteter och shower. Med våra campingstugor på grottbyn i Skåne har du chansen att vara nära Skånes djurpark som ger dig möjlighet att skapa minnen som varar för livet.

 

Upplev Skånes vackra natur och omgivningar

Våra campingstugor i Skåne ger dig också möjlighet att utforska den natursköna omgivningen i Skåne. Med vandringsleder och cykelvägar inom räckhåll kan du upptäcka den vackra naturen och ta del av frisk luft och fridfullhet. Efter en dag i naturen kan du återvända till din bekväma campingstuga på grottbyn i Skåne och avnjuta en grillkväll eller koppla av på verandan medan du njuter av den natursköna omgivningen. 

Boka din vistelse i våra moderna campingstugor på Grottbyn idag och upplev en perfekt kombination av komfort, närhet till Skånes Djurpark och natursköna omgivningar. Skapa minnesvärda stunder med familj och vänner och upplev allt som Skåne har att erbjuda. Välkommen till Grottbyn – din bas för en fantastisk campingupplevelse i Skåne!

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.