Konferenslokal Höör

En unik plats för produktiva möten

Välkommen till Grottbyn, en camping i Höör som erbjuder en inspirerande och naturskön miljö för dina konferenser och möten. Våra konferenslokaler i Höör är perfekta för att skapa en produktiv atmosfär samtidigt som du kan njuta av närheten till naturen och Skånes Djurpark. Ge ditt företag en minnesvärd upplevelse och låt oss ta hand om alla detaljer.

 

Flexibla konferenslokaler i Höör för alla behov

Vi erbjuder flexibla konferenslokaler i Höör som kan anpassas efter dina specifika behov. Vare sig det handlar om mindre möten eller större konferenser, har vi utrymmen som kan rymma grupper i olika storlekar. Våra konferenslokaler i Höör är utrustade med modern teknik och bekvämligheter för att säkerställa en smidig konferens.

Konferenslokal i Höör – En inspirerande omgivning för kreativa idéer

Att hålla konferensen på Grottbyn i Höör ger dig möjlighet att dra nytta av den inspirerande omgivningen. Omges av vacker natur och närheten till Skånes Djurpark skapar en avkopplande och kreativ atmosfär som kan främja nya idéer och innovationer. Ta pauser och promenera genom den natursköna omgivningen för att få ny energi och främja kreativt tänkande. Konferenslokaler i Höör med inspirerande omgivning för kreativa idéer. 

 

Kombinera arbete med avkoppling och teambuilding – Konferenslokaler i Höör

På Grottbyn kan du inte bara ha produktiva möten, utan också kombinera arbete med avkoppling och teambuilding-aktiviteter. Utöver våra konferenslokaler i Höör erbjuder vi även utomhusaktiviteter som främjar samarbete och laganda. Delta i teambuilding-övningar, vandringar eller andra aktiviteter för att stärka banden inom ditt företag och skapa minnen som varar.

Boka din konferenslokal i Höör på Grottbyn idag och skapa en minnesvärd konferensupplevelse för ditt företag. Njut av den inspirerande miljön, närheten till Skånes Djurpark och en perfekt balans mellan arbete och avkoppling. Välkommen till Grottbyn – din plats för framgångsrika konferenser i Skåne!

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.