Skånes djurpark övernattning

Övernattning nära Skånes djurpark – Bo nära äventyret på Skånes djurpark

Välkommen till Grottbyn i Skåne, en camping i Höör som erbjuder en unik övernattning vid Skånes Djurpark. Hos oss kan du njuta av spännande äventyr och samtidigt ha bekvämt boende bara en kort promenad från parken. Upptäck en campingupplevelse utöver det vanliga och skapa minnen som varar för livet.

 

Mysiga boendemöjligheter med övernattning vid Skånes djurpark

Grottbyn erbjuder ett brett utbud av boendemöjligheter som passar alla önskemål och behov. Oavsett om du föredrar att campa med tält, husvagn eller husbil eller om du önskar bekvämligheten av en stuga eller rum, har vi det perfekta boendet för dig. Vi erbjuder övernattning vid Skånes djurpark där campingtomterna är natursköna och generösa, medan våra stugor är utrustade med moderna faciliteter för en bekväm vistelse.

Upplev övernattning vid Skånes djurpark

Att bo på Grottbyn innebär att du har den unika fördelen att vara nära Skånes Djurpark. Efter en spännande dag med att utforska djurparken kan du enkelt återvända till din campingplats eller stuga och fortsätta njuta av den avkopplande atmosfären. Ingen behöver missa något av det som parken har att erbjuda när du valt övernattning nära Skånes djurpark.

 

Skapa minnen för hela familjen med övernattning vid Skånes djurpark

Boendet vid Skånes Djurpark ger dig möjligheten att skapa minnesvärda stunder tillsammans med din familj. Utforska de olika djurarterna, delta i spännande aktiviteter och njut av en gemensam upplevelse som kommer att förena er ännu mer. På Grottbyn erbjuder vi också aktiviteter och faciliteter för barn och vuxna, så att hela familjen kan ha kul och trivas.

Boka din övernattning vid Skånes Djurpark på Grottbyn idag och upplev en unik campingupplevelse i Höör. Kom nära naturen, upptäck djurlivet och njut av bekvämt boende i närheten av parken. Välkommen till Grottbyn – din bas för en oförglömlig vistelse vid Skånes Djurpark!

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.