Unikt boende Skåne

En oförglömlig upplevelse i unikt grottboende i Skåne

Välkommen till Grottbyn i Höör, en camping i Skåne som erbjuder ett unikt boende som tar dig rakt in i sagornas värld. Våra grottboenden är inspirerade av Hobbit-hemmen och ger dig en unik upplevelse utöver det vanliga. Ge dig själv och din familj chansen att sova i en mysig grotta och upplev magin i Skånes Djurpark på ett helt nytt sätt.

 

Unikt boende i Skåne – Hobbit inspirerade grottor i natursköna omgivningar

Våra unika grottboenden i Skåne är inte bara en plats att sova på, de är en hel upplevelse i sig. Varje grotta är omsorgsfullt designad för att återskapa den speciella atmosfären från Hobbit-filmerna. Inne i grottorna finner du bekväma sängar, mysig belysning och unika detaljer som tar dig tillbaka till sagornas tid. Men våra unika boende upplever du känslan av att vara en del av en fantasivärld medan du njuter av den omgivande skönheten i Skånes naturlandskap.

Kom närmare naturen med våra unika boende i Skåne

Trots att våra unika grottboenden i Skåne för tankarna till en annan tid, behöver du inte kompromissa med modern komfort. Varje grotta är utrustad med bekväma sängar, elektricitet och uppvärmning för att säkerställa en behaglig vistelse året runt. Utanför ditt unika boende i Skåne kan du njuta av lugnet i naturen och samtidigt ha tillgång till alla bekvämligheter som vår campingplats har att erbjuda.

 

Unikt Boende i Skåne med närhet till Skånes Djurpark

Det unika boendet i Grottbyn i Skåne ger dig inte bara möjlighet att bo på ett unikt sätt, utan också att vara nära Skånes Djurpark. Gå på spännande utflykter och upplev djurriket på nära håll. Efter en dag med äventyr kan du återvända till ditt unika boende på grottbyn i Skåne och fortsätta drömma dig bort till sagornas värld.

Boka din vistelse i våra Hobbit-inspirerade grottboenden på Grottbyn idag och upplev en magisk semester i Skåne. Vi lovar att du kommer att skapa minnen som varar för evigt. Välkommen till en värld av fantasi och natur!

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.