Vandrarhem Skåne, Höör

Bekvämt vandrarhem i Skåne till rimliga priser

Välkommen till Grottbyn, en camping i Höör som erbjuder ett prisvärt och bekvämt vandrarhem i Skåne. Om du letar efter ett prisvärt alternativ för din vistelse i Skåne, är vårt vandrarhem i Höör det perfekta valet. Här har du ditt eget rum där du kan njuta av en bekväm säng med tillgång till gemensamma faciliteter, samtidigt som du har närheten till Skånes Djurpark och andra spännande sevärdheter.

 

Dela upplevelser med andra resenärer när du väljer vårt vandrarhem i Höör

Vandrarhemmet på Grottbyn i Höör ger dig också möjlighet att träffa och dela upplevelser med andra resenärer. Du kan utbyta tips och historier i de gemensamma utrymmena, som loungen eller köket, och skapa nya vänskapsband. Det är en perfekt möjlighet att få insikter och rekommendationer från andra resenärer som kanske har upptäckt dolda pärlor i Skåne. Besök Grottbyns vandrarhem i Höör.

Vandrarhem i Skåne med tillgång till bekvämligheter och aktiviteter

På vandrarhemmet i Skåne på Grottbyns camping kan du dra nytta av bekvämligheterna som finns tillgängliga för alla gäster. Du har tillgång till kök där du kan laga egna måltider och gemensamma utrymmen där du kan koppla av och träffa andra resenärer. Dessutom har du möjlighet att delta i olika aktiviteter som anordnas på campingen, vilket ger dig en extra dimension till din vistelse. Besök vårt vandrarhem i Skåne på Grottbyns camping i Höör.

 

Med vandrarhem i Höör kan du utforska Skåne från en perfekt bas

Vandrarhemmet i Höör på Grottbyn i Skåne är en perfekt bas för att utforska allt som Skåne har att erbjuda. Med närheten till Skånes Djurpark kan du enkelt planera en dagsutflykt till djurparken och uppleva den fantastiska djurvärlden. Dessutom ligger du nära andra sevärdheter och aktiviteter i området, inklusive vandringsleder, historiska platser och vackra naturområden. 

Boka ditt boende på vårt vandrarhem i Höör på Grottbyn idag och upplev ett bekvämt och prisvärt boende nära Skånes Djurpark. Njut av ditt eget rum och gemenskapen med andra resenärer, utforska Skåne och skapa minnen för livet. Välkommen till Grottbyn – din plats för en fantastisk vandrarhemsvistelse i Skåne!

Hitta till Grottbyn!

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat. ​Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrsbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen. Vaxsjön med sin fina badplats ligger endast 30 minuter gång bort genom en mysig skogsled. Där finns även en fotbollsplan, grillplatser och fiskemöjligheter.

Öppettider:

09.00 – 15.00 Alla dagar!

Incheckningstider är följande:
Camping efter 14:00
Stugor och Grottboende efter 15:00.